Att bli med tomt

Vi var helt inne på att bygga hus.. Nej. Det var vi inte. -Vi hade tittat oss trötta på Hemnet däremot. Konstaterat de skenande bostadspriserna i stan, dit jag helst ville. Centralt skulle det ligga också. Men överpriser på små orenoverade tegelvillor var inget alternativ. Avgifterna på bostadsrätterna gjorde oss trötta när vi lätt kunde räkna ut hur mkt vi hade kunnat amortera på eget boende istället för att ge en förening sådana summor. Som sagt så var det lite tjurigt på boendefronten.

Så åkte vi ut till de där tomterna som varit till salu ett tag. Det var en fin dag med försommarsol som glittrade i sjön. Och bara så där, var vi hemma. Ni kanske har känt det där nån gång, man hamnar på en plats som känns snäll och vänlig. Så var det på den där hörntomten. För det var just den tomten som gällde annars fick det va.

Efter ett par samtal några dagar senare med ett hopp som hann både sjunka och segla till himlen så var den vår till slut. Vi var nära att snubbla på mållinjen på grund av en tidigare lagd reservation men den hävdes och tomten var vår. Ca 1800 kvm som ska hysa vårt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s