Sjöutsikt

 IMG_1710

Vi har av markägaren som vi köpte tomten av fått möjlighet att välja vilka träd som vi vill ha ner på marken närmast sjön. Vår tomt går fram till ca 20 meter innan strandlinjen. Sista biten ägs av säljaren.

Vi valde att spara de flesta björkar och en fin ek på tillväxt. Sälg, några enar och björkar som inte var så pigga ryker. Vi har även en björk på vår tomt som vi får hjälp med att ta ner. Den står tyvärr för nära huset och stjäl all eftermiddagssolen för oss. Men angränsande hagmark gör att vår tomt ändå bäddas in i en fin grönska.IMG_1744

Vår tomt sträcker sig från lyktstolpen till vänster i bild, fram till den tvådelade björken bakom materialhögarna till höger i bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s