Vecka 2-5

Allt går på halvfart då det ska hinnas med att jobba också, men under dessa veckor gräver vi in avloppen, vattenledningar, isolerar grunderna, drar elrör, lägger golvvärme och armerar. Trippelkolla beställningen inför resning av hus sker också. Det är lite prylar att hålla reda på så att det finns på plats när killarna kommer och hjälper till. Planen är att gjuta båda grunderna den 15:e. Till det längtar vi!

Trädgården är grovt utplanterad på baksidan och det blir så fint! Som vi tänkt båda två med höjd på hus och gräsmatta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s