Väggresning


  

Idag är första byggdagen med snickare på plats. Fredrik har lejt in två man från sitt jobb att hjälpa till under 2-3 veckor för att resa stommen och få tät utsida. Själv är han ledig 1 månad för att lägga energi på huset så att det är tätt för att gå inne och jobba sedan.
Idag har båda långsidorna kommit upp med undantag för baksidans glasveranda och övervåningens mittkupa. De har fått jobba i Sveriges alla väderslag -utom möjligtvis vindstilla och strålande sol då. Aprilvädret gör sig närvarande.
De fick hjälp av kranbil att resa väggsektionerna efter att de snickrat ihop dem. 3 man var lite för kort för att resa dem för hand.
Imorgon är planen att gavlar, bjälklag och bärande väggar ska komma på plats. -Det går undan när de jobbar på minst sagt! Jag är grymt imponerad av arbetstakten och det är riktigt härligt att äntligen få en känsla av huset på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s