Byggdag 2


 Dag 2 med snickarhjälpen på plats och de har avverkat alla bärande väggar på båda våningarna, bjälklaget, gavlarna samt ytterväggen i stora kupan på baksidan, övervåning. Det är hej och hå vad det knallar och går med riktiga proffs på plats!

Känslan att kliva in nu med tak över huvudet och väggar att ta sikte på är underbart. Att se ens tankar och ideer i 3D faktiskt funka. Det kommer bli ett härligt kvällsljus i vardagsrummet och man kan följa solen hela dagen på baksidan.

Imorgon monteras takstolarna! Då kommer man verkligen känna höjden på huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s