Byggdag 7

  
Idag sattes stommen till garaget upp! Propoptionerna till huset blev som vi tänkt oss. Förrådet känns mycket större än på pappret och det är ju alltid positivt.

Annars har plåt över fönstren kommit på plats och vi har kivats lite om hur fodren ska se ut. Det blir utan utsläpp nu. Se inspirationsbild nedan. Vi går alltså ifrån dagens standard att släppa överbrädan över sidobrädorna. Vi släpper upp dem under plåt för att förlänga fönsterhöjden.

  
Lägger in två närbilder på panelen med. Färgen är helt ljuvlig. Beroende på vilket ljus det är ute så ändrar den nyans och det är så mycket liv i den! Hade inte blivit det samma med en oljefärg. Ska bli roligt att se resultatet efter slutstrykningen nästa sommar. Nu är den struken 2 gånger.

Ännu finare blir det om bara några veckor när det vita detaljerna är på plats och naturen slagit ut ordentligt runt huset!

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s