Byggdag 10

Lördagen ägnades åt att köra retur på material som blivit över från takläggningen. Skönt att inte ha sånt liggande kvar på bygget som vi inte kommer att använda. Vi hämtade mer ställning och byggde upp vid gaveln så att vi kan sätta panel, måla takfoten & vindskivor. Målade ännu mer foder och städade lite till för att kunna hålla helg på söndagen. (Varit ute och målat takfoten och vindskivor en gång innan helt ledigt idag söndag, då kan vi slutstryka gaveln innan panelen kommer på -behöver inte vara lika rädd att spilla vit färg på panelen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s