Omgivningarna 

   
    
   Jag blir bara mer och mer förälskad i omgivningarna. Sjön som glittrar nedanför huset med sandbotten. Just bilden ovan är tagen vid åmynningen där öringen leker nu på våren. -Jag har börjat plocka rent i viken nedanför oss efter avverkningen med. Blir en fin liten badplats.
Sedan drog jag upp vagnen i skogen bakom oss för att söva barnet och vem kan hålla sej vaken på skumpiga skogsstigar och grusvägar? Fin välgallrad skog med mossklädd mark bara runt knuten. Bättre lekplats får man leta efter. Verkar finnas många små fina rundor runt huset! Och med det där stenkastet in till samhället som har det nödvändigaste blir det inte mycket bättre för oss!

En reaktion till “Omgivningarna 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s