Städhelg

Vet knappt om jag vill kalla det byggdag 14 & 15 men det eviga städandet ingår ju i byggtiden för att kunna jobba framåt. Efter att det varit ostädat sedan söndags så fanns det mesta att fynda på bygget; panel-, gles- och plåtrester låg i drivor runt huset. Allt sorteras upp och sedan forslas bort. Det var vad hela lördagen gick åt till plus att måla takfotsbrädorna på garaget så att plåtslagaren kan hänga dit hängrännorna imorgon.

Idag har vi grundmålat en väldans massa lpm fönsterfoder och burit in material under tak innan regnet kom. Monterat ner överflödig ställning och kört bort med. Vi avslutade strax efter lunch idag och veckans ledighet blev en halv söndag.

I veckan kommer plåtslagaren och när han är klar är det dags att lägga 2400 takpannor på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s