Tak groventré

  Igår torsdag bandade plåtslagaren taket vid groventrén. Sidorna ska även kläs för att det ska vara färdigt med plåt. En liten hängränna med fritt släpp till vänster sitter på framkant med. Undersidan kommer kläs med panel och möjligheten att sätta infälld belysning finns. Vet inte om det blir infällt eller armatur på vägg. För att förstärka det klassiska är ju svaret givet; armatur! Måste snart göra läxan -var-all-el-ska-vara-och-VAD helt klart. Det stora hela är ganska klart, men vissa detaljer svävar i ovisshet, utomhusbelysningen i detalj är en sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s