Verandan framsida

  Fick frågan idag om det är en lång amerikansk veranda vi ska ha på hela framsidan eftersom vi inte har satt panel på mittlivet. Men nej, det blir en klassisk veranda med valmat bandtäckt tak. Anledningen till att man släpper av panelen som vi gjort är att det ska vara smidigt att göra ett snyggt resultat när de ska klä in fasaden efter att plåtslagaren är klar med taket på verandan. Ni kan se att vi har gjort ett liknande, litet panelsläpp, vid groventréns tak som ska täckas så fort plåtslagaren är färdig med sitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s