Byggdag 21-23

   
    
   Med familjens yngsta medlem sjuk i rinnsnuva så tog vi lite byggpaus under förra veckan och förra helgen. Lite strötimmar avverkades  kvällstid för att plocka ner ställningen på husets framsida och gavel. Växeljärn har skruvats på plats inne i husets bjälklag.
Elskåpet är på plats och garaget är färdigpanelat och har fått sista lagret färg på underslaget. Knutarna har påbörjats, det ska bara dit lite distanser imorgon så kan vi betrakta utsida garage färdigt så långt som vi kan utan fönster och dörrar. (Plåtslagaren ska komma och göra hängrännorna med.)

Imorgon börjar vi plasta och glesa bjälklaget inne i huset. Och i veckan som kommer ska taksäkerheten på plats så att vi kan riva ställningen på baksidan och förhoppningsvis göra glasverandan nästa helg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s