Byggdag 24

   
  

   

Idag har vi plastat & glesat taket på entréplan, gjort färdigt knutarna helt på garaget och röjt upp på bygget. På nedervåningen sätter man en armerad plast i taket. Detta för att den ska förhindra att man ska kunna falla igenom golvet på övervåningen.

Vi har haft ovälkommet besök på bygget i veckan & de stal gles för oss. -De kan ju försöka stjäla resten nu när den sitter uppspikad. Alla verktyg och annat löst av värde tar vi alltid med oss när vi lämnar så att stjäla gles bara för stjälandets skull känns ju rätt meningslöst! Bara drygt för oss att frakta dit ny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s