Köksritningen kom idag

Skärmavbild 2016-07-08 kl. 17.59.59Skärmavbild 2016-07-08 kl. 18.00.11Skärmavbild 2016-07-08 kl. 18.00.21Idag fick vi äntligen skiss på köket! Och kanske det viktigaste: prisuppgiften att förhålla oss till. Just nu ligger det lite över budget så vi behöver känna efter om det är något vi vill justera på annat håll och sen har vi ju budgeterat i överkant på mycket annat så vi vet ju inte vad slutsumman blir förrän fakturorna trillar in. Förhoppningsvis så jämnar det ut sej innan vi ens behöver ta beslutet om att öka köksbudgeten.
Köket beställer vi ju inte förrän framåt jul kanske. Justeringar mot skissen ovan är så klart att det kommer hänga en köksfläkt över ön, men den är inte med för att man ska kunna se vyn över köket. Ugnen ska inte vara rostfri utan vit. Andra blandare, knoppar och golvsockeln ska vara framflyttad så man får en slät klassisk fasad på köket. Funderar också på att ha en enda ho istället för en stor och liten. Och istället ha en lös del i så att man kan dela av vasken.

På köksön ligger kalksten och långbänken är rostfri diskbänk med uppvik i bakkant. Bredvid ugn finns inbyggd kyl och frys samt ett skafferi. På köksöns kortsida finns plats för två sittplatser.

Dörröppningen bredvid ugnen leder in till tvättstuga och groventré.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s