Byggdag 31-32

   
    
    
 Igår och idag har vi satt all panel klart på glasverandan, satt dit sista kartongen i huset, städat bygget, bestämt storlek på knutarna på glasverandan (det blir enkla 120 mm knutar), hämtat material på bygghandeln, grundmålat lite brädor, börjat sätta kartong i garaget medan vi väntade på leverans av isolering, fått leverans av isolering och lite annat smått o gott, burit in all isolering i hus och garage. Imorgon isolerar vi huset och sätter klart kartongen i garaget. Ska bli skönt när isoleringen är gjord! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s