Första möbeln köpt

  Ett bord ur Norrgavels BAS-serie har stått långt upp på önskelistan länge och av en slump såg jag häromveckan att serien ska uppdateras och den gamla modellen utgå. Så nu ligger det en beställning på matbord hos dem på den utgående modellen. 
Den nya modellen ska enligt beskrivning vara lite nättare och med rundade hörn mm. Men jag gillar de här raka linjerna så vi slog till! Det blir med vitoljad björkskiva och ljusgrå benstomme i äggoljetempera. Kommer stå ståtligt i glasverandan! Vilka stolar det blir till återstår att se men vi har pratat om Lilla Åland.

Synd att de helt ersätter modellen, jag hade gärna haft fler möbler i den serien men man vill ju gärna flytta in och bo in sej lite innan allt köps så det får väl bli att hålla span på begagnatmarknaden om man vill ha ytterligare möbler med samma snitt.

Bildkälla: Norrgavel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s