Byggdag 39

   
    
    
    
    
 Bildkavalkad av det som äntligen ger huset själ! Idag monterades alla fönster på plats! En skön milstolpe som vi längtat länge efter. Med hjälp av en kollega så har arbetet fortlöpt bra och övervåningen är också helt tätad och en vindslucka kom på plats i väntan på leverans av de sista fönstren. Vilken dag -vilken skillnad!

Fönstren är från Tanumfönster med klassisk profil, genomgående spröjs och aluminiumbeklädd utsida. Verandafönstren är specialbeställda från skiss och spröjsen utanpåliggande för att underlätta putsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s