Byggdag 45

   
   
Äntligen bygge igen! -För oss själva får väl tilläggas då Fredrik får nog bygga tillräckligt på jobbet ändå 😉

Idag har vi reglat upp två småkupor invändigt av det inre regelverket. Hängränna har kommit på plats på glasverandan och alla foder på första plan är slutmålade på huset, plus de knutar som sitter och några foder på andra plan.

Vi har även tittat på blandare till badrummet uppe, beställt material till verandan på framsidan och bläddrat lite bland kakel och klinker ännu en gång men får nog försöka ta oss tiden att åka o kolla på någon kakelutställning innan vi bestämmer oss slutligt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s