Byggdag 49

   
   Så var äntligen verandataket på framsidan på plats med lite hjälp av en kompis! Vi ska sätta dit stolparna framtill och göra bärlinan till verandagolvet. Sen pillar vi dit räcke och dekor allt eftersom. Prio nu är att plasta och glesa garaget så att vi kan beställa lösull till vindarna och borra bergvärmen. Vi ska ju ha vår bergvärmepump i garaget annars hade det väl inte varit så bråttom att få det klart i samma takt som huset. Vi vill ju gärna ha värmen installerad innan vintern så blir det ju trevligare att arbeta i huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s