Panel i tak på övervåningen

   
   Vad vi har tittat på panel till övervåningens tak! Men allt är så gulligt i sponten och väljer man en färdigmålad så är det ju 0502Y som gäller. Så vi har tittat på omålad med rak spontning för att sedan måla själva.

 -Men idag så! Vi träffade en säljare från Södra som berättade om deras panel Distance White som är med rak spont, i 0500N, inte för blank och man kan sätta den med dold spikning. Ja vad säger man? Just nu lutar det åt den om vi inte ska ha släta tak uppe också.
Bilder: Södra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s