Byggdag 61

   
    
   Gips gips gips! Och det är ju bara början med garaget, hela huset är ju kvar. Idag hann vi med att gipsa förrådstaket så nu är förrådet redo att målas! I garaget förstärkte vi upp taket till garageportarnas skenor och hann gipsa två rader. Vi får gipsa klart en kväll i veckan, förhoppningen är att hinna måla både förråd och garage innan nästa helg. Vi får se vad orken räcker till med jobb och vardagsliv.
Bjuder på en utsiktsbild från förrådet med. Under fönstret blir det en grov-vask med lång arbetsbänk.

-Ja och jag höll ju på att glömma! Vi fick loss ett par timmar i fredags kväll med barnvakt så då rakade vi ut gräsmattan, sådde gräset och vältade hela härligheten. Så nu får det gärna fortsätta vara lite plusgrader och några droppar regn hade inte skadat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s