Byggdag 63-64

   
    
 I helgen monterades så garageportarna. Lite kvar o pilla med, de ska ju vara elstyrda. Men nu är garaget tätt och det är fantastiskt skönt!

Det vi går o väntar mest på just nu är att få vår bergsvärme borrad men eftersom vi lider av sviterna från årets torka i våra trakter så har borrarna fullt upp med att borra vattenbrunnar. Så de ligger efter med bergsborrning sedan flera månader. Det hade ju varit väldigt skönt att gå i ett varmt hus och arbeta nu när vintern slog till över Småländska höglandet i helgen.

Vi funderar på att koppla in pannan oavsett och sätta en låg grundtemperatur i huset genom att låta elpatronen i pannan gå & sedan köra med värmekanoner när vi är på plats och jobbar, så får vi hålla tummarna för att det blir borrat innan jul iallafall! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s