Byggdag 70-71


Igår lämnade vi julkoman och satte fart med byggandet igen! Strålande solsken och ett par minusgrader.
Vi satte igång med innerväggarna på förstavåningen. Vi har tagit de jobbigaste först. De mellan badrum, klädkammare och tvättstuga. Vatten, el och avlopp i alla väggar att ta hänsyn till som kommer upp från plattan. Skåpet som jag fixar vid är centralen för golvvärmen. Det sitter i väggen mellan badrum o klädkammare.

^Sedan är det vy från tvättstugan och groventré före och efter OSB på plats.


Jag tog ett enhälligt beslut om att minska öppningen mellan entré och vardagsrum/kök. Vi får lite mer vägg i hall och vardagsrum och man kliver inte rakt in i huset utan får lite mer hall. Öppningen blir ändå över 180 cm istället för 270 cm.
Vy från köket

Vy från verandan.
Av innerväggarna på nedervåningen är det väggen in till gästrum kvar att sätta dit. Sedan ska vi sätta spånskivor på badrumsväggarna istället för OSB. Men innan dess blir det nog att sätta färdigt ventilationen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s