Byggdag 74-75-ish

Ja det går inte riktigt som planerat när jag och barnet sjuknade in i tidernas elakaste förkylning förra veckan när vi hade tagit ledigt för att bygga som blådårar. Fredrik fick ta markservicen hemma. Han hann dock ut ett par timmar här och där för att göra klart ventilationen. Så nu ska bara en sista böj dit så är den klar!

Det är typiskt att gå o bli sjuka när man väl har tagit ledigt för att få lite gjort. Men det är bara att gilla läget och kurera på! Under tiden kan man alltid nypa av lite sticklingar av Doktor Westerlund och drömma sej bort till hur glasverandan ska få drunkna i de där prunkande exemplaren sen.

Nästa vecka kommer iallafall våra vindar att isoleras och sen kommer rörmokaren och kopplar på värmen. -DET ser vi verkligen fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s