Byggdag 76

Lite av en struldag. Saker som bara skulle ta en timme tog halva dagen. Finlir med ventilationen och dess ljuddämpare. Äntligen redo för lösull! Vi ska bara dra upp lite elrör så vi har ström till frånluftsfläkt, köksfläktsmotorn och lite belysning. Medan Fredrik har pillat på vinden så har jag isolerat fläktröret från köksfläkten, det är det som syns på första bilden. Röret leder vi upp i en trumma som kommer att hamna i väggen mellan klädkammare (till vä) och badrum (till hö) på övervåningen. Vi kommer att välja att ha fläktmotorn till köksfläkten uppe på vinden för att få en så tyst inomhusmiljö som möjligt. Kostar några kronor mer men helt klart värt när man ska ha öppen planlösning!


Bjuder på lite utomhusvyer! Det är inte utan att man längtar till inflytt när Ängstigen badar i varmt solljus. På bild två anar ni grannarnas hus som nu är på väg upp. Närmast oss blir det ett stramt 1-plans nyfunkishus i svart falufärg, –@funkiset på instagram om ni är nyfikna. De bygger nyckelfärdigt från Rörvikshus och har gått om oss med råge -de kaklar och målar hos dem nu 😉 Nederst på gatan blir det också ett modernt hus i stram stil och mycket glas. Gillar att det är lite kontraster och dynamik mellan husen, det blir inte statiskt på något vis!

-Oss hittar ni även på instagram @v.angstigen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s