Tvättstuga

Detaljerna med tvättstugan är satt så att den är helt klar för beställning sedan när vi är redo. Vi kommer att köra IKEA-stommar med deras släta VEDDINGE-lucka i vitt samt flytta fram golvsockeln. Detta för att lägga an en klassisk funkiskänsla.Vi kommer att ha IKEAS nya bänkskiva med linnestruktur -påminner lite om Bernadottes klassiska virrvarr men mörkare. I den underlimmar vi IKEAS disko VATTUDALEN. Underlimmning väljer vi till för lite högre finish och bra avrinning mot bänkskiva. Kran blir likadan som i kök: Tapwells Evo 180 i krom.För att förstärka känslan av klassisk funkis sätter vi blanka 15×15 plattor med grå fog som stänkskydd på alla väggar som möter bänkskiva. Beslagen kommer från specialbeslag.se men kan även hittas på Byggfabriken och andra byggnadsvårdssidor. Klassiska klotlampor i taket -det finns ju flera på marknaden som har modellen; IKEA har ju äntligen börjat med helrund klotlampa igen, Byggfabriken har i flera dimensioner, Belid har även liknade i sitt sortiment. På övrig väggyta får det bli någon klassisk tidstypisk tapet (på bild syns Stig Lindbergs BERSÅ i grått utförande, Boråstapeter är återförsäljare).

På väggen mellan dörrarna blir det öppen klädförvaring med dubbla klädhängare av modellen ovan (går att köpa på specialbeslag, Byggfabriken med flera) samt en platsbyggd sittbänk under.

Jag kommer även beställa hem en infällbar strykbräda (bild från Smarthem) och montera i översta lådan (40 cm) bredvid diskhon. -Väldigt skönt att slippa förvara lös strykbräda på annat håll.

En reaktion till “Tvättstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s