Byggdag 94-95

I veckan var vår rörmokare på plats och la all golvvärme på övervåningen samt installerade en inbyggnadsbox till vår handfatskran. Så i helgen har Fredrik lagt golvgips på övervåningen. Det räckte så när som på att det fattades fem skivor kvar till klädkammaren.
Lilla sovrum/kontor i nordväst.

Stora sovrum i nordöst.

Vårt sovrum i sydväst.

Hall/vardagsrum.

Eldosorna i de tre sovrummen uppe är satta. Vi kommer sätta allt vi känner att vi är säkra på i dosor och slang. Sedan sätter vi resten tillsammans med vår elektriker under några dagar och han kommer få dra all kabel och slutinstallera så klart! Det är vad som är näst upp på att göra-listan så att vi sen kan stänga alla väggarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s