Byggdag 96-97

I lördags och söndags kom den sista golvgipsen på plats. De där ynka 5 skivorna som fattades lades in i klädkammaren. Elen i alla sovrum är så gott som klar, elektrikern ska komma och visa lite till hur han vill att vi drar rören mellan dosorna. Han kommer får göra en check på varje rum vi tycker är klart så att vi sen kan slå igen väggar och tak.

I övrigt går dagarna åt till att fatta beslut om ytskikt och beställa saker. Jag lägger upp lite smått och gott löpande på instagramkontot. På torsdag ska vi till exempel beställa köket -stor härlig milstolpe! Köket är en detalj jag har varit väldigt på det klara med hur det skulle se ut redan när jag ritade huset, så att få se det på plats längtar jag ruskigt efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s