Byggdag 98

På lite spridda timmar under helgen har Fredrik lyckats stänga väggarna i lilla sovrummet/kontoret uppe samt isolera upp vårt stora sovrum och påbörja uppsättning av OSB. Det tar tid när han får jobba på ensam. Jag duger inte till mycket nu sista tiden kvar av graviditeten. Det är riktigt drygt att inte kunna hjälpa till mer.

Idag gav jag mig dock på att impregnera hälften av plattorna till vårt badrumsgolv nere. Det är marockanska cementplattor som behöver impregnering innan man fogar för att inte fogen ska bränna in och missfärga dem. Efter fogning får de ett par lager stenolja. Det hela tog väl i runda slängar 10 minuter och var precis vad jag mäktade med. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s