Byggdag 99-101

Badrummet har fått all plywood och smygarna är gjorda.Klädkammaren är klädd i OSB. Kvar att göra trumma till köksventilationen.Stora barnrummet har fått OSB och smygarna är klara.Vårt sovrum har fått OSB och färdiga smygar.Lilla barnrummet/kontoret har fått OSB och färdiga smygar.Hallen har fått en del OSB, två väggar kvar och alla smygarna.

Helgen har gått i OSB:s tecken helt klart! Fredrik har även åkt ut två kvällar i veckan och kämpat på med att slå igen väggarna på övervåningen. Det blir lite hipp som happ-tider på bygget just nu för min graviditet är lite knivig så här på slutet. Jag är beordrad vila så Fredrik får vara pappa full tid när vi inte har barnvakt för byggandet. Typiskt när förra graviditeten var väldigt bra, men det är bara att acceptera och nu välkomnar vi gärna bebisen!

Våren och sommaren har slagit till på Småländska höglandet och i veckan blev världen verkligen grön! Bjuder på lite utsiktsbilder nedan. Badbryggorna ligger i sjön och de tappra har tagit årets första dopp!

Utsikt från hallenUtsikt från vårt sovrum.Utsikt från badrummet.Utsikt från badrummet.Utsikt från lilla barnrummet/kontoret.Utsikt från lilla barnrummet/kontoret.Utsikt från vårt sovrum.

Och slutligen en bild från strandkanten. Det är inte för inte som vi tycker att platsen förtjänar ett grönt hus!

instagram finns ytterligare bilder och filmer från helgen! 

En reaktion till “Byggdag 99-101

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s