Byggdag 102-105

Stora sovrummet.

Badrum uppe.

Hallen uppe.

Stora barnrummet.

Lilla barnrummet/kontoret.

Klädkammaren uppe.

Vår nya familjemedlem har kommit till världen som ni kanske förstår. För tre veckor sedan kom lillasystern till världen och bygget har mestandels stått still. Men lite pyssel har hunnits med sedan dess! Övervåningen är nästan färdig-gipsad. Två sovrum, klädkammare och badrum är helt färdiga förutom fönsternischerna som färdigställs när vi sätter fönsterbrädorna. Kvar att gipsa är taket i vårt sovrum, hallen och väggarna ner i trapphuset. Vi fick tacksam hjälp en halvdag igår av Fredriks kollega -två snickare på plats gör att det swishar till framåt ganska rejält. Det går mer än dubbelt så fort när de är två.

Dagarna innan lillasyster kom svängde vi ihop en sandlåda för att ha en plats för storebror att hänga på de dagar vi är i huset allihop. Enligt honom är sandlådan det bästa som byggts hittills! Succé och vi vet vart han håller hus. Grannflickorna klagade inte heller 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s