Byggdag 107

Vårt sovrum är färdig-gipsat!

Hallen uppe. Balkongdörrens nisch är gipsad och klar.

Idag har sista sovrumstaket blivit gipsat på övervåningen, köksfläktsventilationen är inbyggd i klädkammaren och annat smått o gott har blivit gjort. Målaren har varit och kikat på bygget. Imorgon kommer han och målar våra badrumstak! Känns overkligt att vi ska ha in en hantverkare i huset nu när vi gått o pysslat på egen hand ett bra tag. Vi har valt att lägga pengar på att leja bort spackling, måleri och tapetsering för det är ju så att i ärlighetens namn blir det aldrig så bra som när en duktig och erfaren målare får göra slutfinishen! Det är något vi bestämde redan innan byggstart. Vi har ju haft att göra ändå -och har kvar när han har gjort sitt med! 🙂 

En reaktion till “Byggdag 107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s