Byggdag 111-113

Badrummet har fått golvvärme och golvet är uppspacklat med hjälp av en kollega till Fredrik. Så nu är det fina fall mot golvbrunnarna!Hallen på övervåningen har fått taket gipsat, så det vi har kvar på övervåningen är att montera fönsterbänkar och montera garderobsstommar som ska byggas in.

Trapphus och hall nere har fått färdigs väggar. Taket väntar vi med tills vi dragit klart elen i huset då mycket av elen passerar där in till centralen i klädkammaren.

Däremot har gästrummet blivit helt färdigt med gips nu, så det rummet har samma status som övervåningen. 

Imorgon är det all in att sätta eldosor på resten av nedervåningen. Elektrikern kommer på tisdag och hjälper oss klura ut det sista med slangarna så att vi kan stänga de sista väggarna och taken i huset -det längtar vi till!

Mellan byggandet den senaste veckan hann vi med att fira vår 2-åring med en härlig trädgårdsfest med bästa sommarvädret. Det känns avlägset idag när man stått i 15 grader & regn och vänt korv på grillen. Svensk sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s