Byggdag 114-116

Som sagt, vi la måndagen på att montera upp eldosor för brinnande livet för att sedan få hjälp under tisdagen. Elektrikern var på plats och hjälpte oss planera slangdragning, förhandla bort några fönsterdosor i glasverandan och hålla takten uppe.

På så vis är all eldragning klar i huset. Kvar återstår att dra all eltråd och sätta elcentralen. Det släpper vi helt till elektrikern så klart! På bild ovan borrar Fredrik för dosor till kyl, frys och ugn samt micro. 
I onsdags tog vi utflyktsdag! Inplanerad ledighet är ett måste när man öser på nu för att orka -även om vi vill bygga dygnet runt nu så har vi ju två små som vill hänga med oss nånstans där det inte luktar sågspån. Utsikten i Huskvarna, Naturrum i Uppgränna och Jönköpings lekplatser fick besök av oss!

Idag var det dags igen! Målet var att isolera och sätta resterande OSB i vardagsrum/veranda/kök.
Nästan allt blev gjort med hjälp av några extra timmar på kvällen. Verandan är extra pillig och just nu huserar ju jag mest som sällskap. Vill inte va i isoleringen och riva samtidigt som jag har hand om bebis. Vi håller oss ute tills det eländet är gjort. Jag får haka på när det är dags att börja montera grejer istället!
Till dess beställer jag material och håller lite styr på de där små. Ruskigt drygt att inte vara mer hands on i byggandet just nu men så går det när man skaffar en bebis mitt i slutspurten 🙂

Imorgon: sista OSB:n och sen börja om med gipsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s