Fredagsutflykt

Utflykter består numera alltid av ärenden till huset på ett eller annat sätt. In med yngsta i bilen och på med ett släp. In på det stora varuhuset för att köpa bra emballage -billiga fibertäcken. Vidare mot Huskvarna för att hämta vår måttbeställda spegel. Inte heller kunde jag låta bli att låta montera den så fort vi kom hem. Argumentet löd att ”om den sitter uppe så är risken mindre att vi tar sönder den!”

Sagt och gjort, nu sitter den där och det blev så bra! Glasmästaren har låtit skära hål för infästningen av kranen som ska hänga fritt från spegeln. Ser fram emot att visa helheten här uppe med all inredning på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s