Byggdag 160

Det känns som om vi varit o pillat på allt man kan pilla med i huset just nu. Spretig söndag med andra ord. Städat av efter målarens spackelslipning, gjutit två fönsterbrädor, monterat två färdiga fönsterbrädor, gjutit en liten klack i tvättstugan som behövdes, monterat 4 garderober och anpassat en av dem till skorstenen som ska gömmas däri (ja vi har fått OK från sotare), impregnerat cementgolvet i badrummet nere, planterat ner 6 pioner som stått och skämts bakom garaget hela sommaren. Säkert nåt mer där emellan. Allt ackompanjerat av en 4 månaders bebis på behörigt avstånd till damm o annat onyttigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s