Byggdag 163-164

Morgonpigg har ett ansikte. I arla morgon smet Fredrik ut innan vi var på benen för att börja lägga klinker. Tvättstugan får ett klinker på diagonalen i två lugna grå nyanser. Vi fixade även trapphuset och satte sista gipsen samt byggde ställning till målaren så att han når det sista i hallen uppe.

En påminnelse om att det händer saker. Att hinna stanna upp och njuta av det som är gjort, det är något vi är dåliga på just nu. Men det är så himla viktigt att kunna se det, stressen slår till rätt kvickt annars och man tittar bara på allt man inte hann med och har kvar! Övre bilden från 19 mars när sonen var i sitt rum för allra första gången. Nedre från nu i helgen. Övervåningen saknar golv, lister/foder och dörrar (el och vatten inst), sen är den klar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s