Byggdag 169-170

Fredrik har satt klinkersockel och fogat golvet i tvättstugan medan jag smet iväg på en instagram-träff. Vi var 16 st som träffades med det gemensamma att vi alla bloggar om inredning eller husbyggande/renovering på något vis! Det var ett roligt intiativ och fyllde på energinivåerna lite!

Under söndagen var det tillbaka till byggandet igen och jag monterade skåpstommar till tvättstugan. Grannen kom in och skruvade ett par stommar i sällskap med. Innan dagen var över så var alla underskåpen inmonterade i tvättstugan med, redo att fyllas med inredning.

Ovan ser ni de materialval som jag gjort till tvättstugan. Den kommer gå i retro-funkis men inte helkonsekvent. Hade det blivit gjort i ett tidsenligt hus så hade jag inte tummat på detaljerna dock, men nu är det ju nybygge så det får förlåta lite fusk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s