Ytskikt nere

Om jag jublade redan på uppfarten? Ja! För mot mej, genom fönstret till tvättstugan, reste det sig nytapetserade väggar! Berså i grå gör sig så otroligt bra heltapetserad i ett rum. Det skall dröja innan vi tröttnar på den. Tillsammans med golvet gör den sig så väldigt bra i det utrymmet.

I garderoben fann jag målarn som höll på med elefanttapeten från Estrid Ericson/Svenskt Tenn. En nyhet för i år med grön botten. Jag är väl inte riktigt klok att sätta den tapeten i en garderob? Men tanken är att den garderoben ska tjäna som kapprum till huvudentrén. Och visst blir det lite roligare att hänvisa en gäst in dit?

Färgen i gästrummet är på plats även den. Helt omöjlig att fånga på bild. Den är smutsgrön men beroende på hur man rör sig i rummet och vilka färgreferenser som är synliga samtidigt ändrar den sig till mer grå. På nedersta bilden, fotad utifrån hallen och in, ser man den ärligaste återgivningen av kulören.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s