Halltapeten

Som vi båda längtat efter att se den här tapeten på plats! Och som målarn grämt sej över mitt val med svart tapet. Alltid svårt att få snygga skarvar & de är känsliga för synliga fläckar från tapetklistret. Extra bred var den här rackarn med, 70 cm.

Den är så otroligt fin! Färgen är djup och mustig o både den svarta botten som är sidenmatt. Detaljerna i bladverken är vackra med fina nyanseringar för att skapa djup i illustrationerna. MEN! Så klart så här på sluttampen när sista ytskiktet ska upp så är en tapetrulle skadad. Det ser ut som det varit smuts på valsen som rullat upp tapeten. Upprepande på samma ställe i mönstret är det missfärgningar. Luften går ur lite men jag beställer en ny rulle omedelbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s