Kalla mig fröken Google

En måndag med nerver. Butiken i England som jag beställde tapeterna av i juni -och så även i torsdags hade minsann inte alls tapeten i lager som hemsidan påvisade. Nepp, för ett par timmar sedan kom ett mail om att tillverkaren slutat göra den. Helt. Milt stresspåslag på trött småbarnsmor? Ja.

Är jag en jävel på Google? Ja. Jag har snackat med bland annat Ryssland ikväll men fann till slut två rullar i USA som i skrivande stund verkligen är på väg hit. På bild ser ni hur den skadade rullen ser ut. Kladd som upprepar sig på precis samma ställe hela rullen igenom.

-So a big grateful Thank You to Steve’s Blinds and Wallpaper who supplies me with not just one but two rolls of Ferns TC2712. So if anybody else is up to this wallpaper you know were to get it! Janice was a great support fixing the shipping off to Sweden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s