Byggdag 173

Igår kväll var jag ute och tvålskurade kalkstensgolvet inför dagens fogning. Fogat och klart innan lunch för Fredrik! Vi valde Webers medium grey till fogarna, fin färg till kalkstenen!

I eftermiddags kom jag och barnen med ut också. Barnvakten är sjuk så vi får se om vi lyckas få upp nån trappa i helgen. Det vi däremot fick gjort var att få upp överskåpen i tvättstugan samt påbörja golvet i gästrummet.

Jag började montera in en infälld strykbräda i översta lådan i en av stommarna i tvättstugan men tankeverksamheten la ner när jag hade en 2-åring som stod jämte mej som en papegoja ”Mamma lånar pappas skruvdragare.” ”Mhm det gör jag.” -Repetera en sisådär 30 gånger. Jag tror att meningen snarare borde varit ”Mamma jag vill låna pappas skruvdragare” men det låtsades jag visst inte förstå. För det sista jag vill ha i huset nu med nymålade & tapetserade väggar är en pojke med verktyg som gastar ”BYGGA LITE” medan han drar grejerna över väggen. Så klart att man gör som vi andra!

En reaktion till “Byggdag 173

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s