DIY Pelargonträd

Jag delade mina pelargonträd för någon vecka sedan på instagram. Jag lovade att visa hur jag gör dem från scratch. Jag har gjort en video där jag visar både hur du gör för att skapa ett träd ur en stickling samt från en redan existerande planta. De plantor jag visar i slutet är 2 år gamla och kommer ur var sin stickling likt det första sättet.

Jag kommer att uppdatera er hur mina nya träd växer framåt. Det sista trädet jag gör i videon har en bra och kraftig stam, så det vill jag gärna försöka få så stort som möjligt.

Jag gör mina träd av doftpelargonen Dr Westerlund, Rosen geranium (Pelargonium graveolens). Den passar utmärkt till ändamålet då den tål att hoppa över övervintring och fortsätta att växa hela året. Dessutom luktar den ju fantastiskt gott!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s