Tomtplanering

  Idag bygger vi inte. Istället så pågår finplanering för gräsmatta och grusad framsida. Vi kommer att så gräs innan veckan är slut. Allt för att få en lite mer fungerande tomt nästa sommar. Hur tomten kommer se ut i framtiden med trädgårdsland och finlir får låta vänta på sig till tidigast sommaren 2018 iallafall.

Nästa sommar ska ägnas åt häck, staket och tralldäck -sen ska vi vara bygglediga ett tag och bo in oss på platsen! -Möjligtvis får lite gamla pionsorter flytta hit redan i höst från min farmors trädgård. Jag har redan gjort förarbetet med att märka ut sorterna i hennes trädgård i somras så det vore ju synd att inte slutföra arbetet. De får iallafall krukas upp och ställas ner i jord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s