Byggdag 30

   
    
 Nu är all luftning klar som på när en enda skiva kvar för att tejpen tog slut! Men vilket slit. Vi hade alla 4 små kupor samt en av de stora att göra och det tog lite styvt 5 timmar att få upp. Det tråkigaste på hela bygget hälsar snickaren. Själv är jag glad för min förkärlek till origami, det underlättade helt klart kartongskärandet med alla vinklar.

På förmiddagen var jag ute och tog bort björnloka från tomten. De 6-8 st som stod där förra sommaren var i år 60-80 stycken. Det blir att ivrigt försöka utplåna den där hemska växten från vår tomt och närmsta omgivning. 

Växeljärnen är på plats i glasverandan med så nu ska det inte dit ett enda växeljärn till i huset! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s