Byggdag 46 & 47

   
    
    
    
   
Igår plastade vi upp nedervåningen utom glasverandan för den var inte isolerad i taket ännu. De sista fodren kom på plats runt verandans fönster & sen var vi och köpte på oss material till att isolera verandataket. Vi har kört 220 + 45 mm isolering i taket istället för lösull för att få ett så högt isolervärde som möjligt.

Idag isolerades verandan klart, plastades och alla skarvar har tejpats. Innan vi kunde plasta ihop verandataket med innertaket så fick vi bygga ihop den klack som är där takhöjden skiljer. Det blev riktigt bra. I verandan har vi 240 cm i takhöjd medan resten av nedervåningen har 260 cm. Parallellt med verandan har Fredrik lagt ett par timmar på landgången på vinden för att få det bra upp till taklucka och runt skorstenen. 

Vi har placerat ut avloppen i badrummet uppe så att de hamnar korrekt när rörmokaren kommer sen. Det är det ni ser på sista bilden. -Som vanligt avslutar vi med städning!

Nu tar vi några timmars helg innan det är vardag igen.

En reaktion till “Byggdag 46 & 47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s