Byggdag 66-67

   
    
   Barnvakten har varit sjuk även den här helgen men lite har hunnit bli gjort. Elinstallationen i garaget är påbörjad så nu lyser det i garaget och det är rätt härligt med tanke på att vi inte har fönster i den delen.
Den sista glesen på plan två är gjord. Snedtak o kupor var det som var kvar. Fönster och dörr i förrådet har fått foder och utsalning. Där inne fattas bara taklister, sista elen -och ja installation av bergvärme. Taklister har varit på vift från leverantören i ca tre veckor nu så det är svårt att montera utan att ha några.

Foder runt garageportarna är påbörjat med. Monteringen fick vänta pga torktid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s