Byggdag 78

Alltså det har stått still en månad?! J-a iallafall med insatser från oss. Rörmokaren har ju dragit in allt till huset från garage och värmen är påslagen. Allt VA till övervåningen är på plats så långt det går med. Det är ju tur att det händer något medan vi ligger hemma och snyter oss mellan hostandet.


Idag var iallafall Fredrik ombytt och på plats. Slang till högtalarlådorna kom på plats och kortlingar i golvet på övervåningen. En del isolering hann komma ner i bjälklaget med. Målet med helgen är att komma så långt att vi kan lägga golvspånet på plats nästa helg. 


Vi andra två snorgrisar har varit med som dåligt sällskap idag. Bus, gunga, grill-luncha och ta en powernap i solen blev vårt mission.


Medan vi har varit hemma o snörvlat ikapp så har jag fyllt på instagram med lite inspirationsbilder för bland annat badrumsinredning, kamin, trädgård och kök. Kika gärna in på @v.angstigen för att se hur tankarna går.

En reaktion till “Byggdag 78

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s