Byggdag 165

Med god hjälp från sin kollega har skorstenen idag kommit på plats! Vi har använt oss av Premoduls komponenter till vår skorsten. Fullisolerade rör hela vägen och färdig skorstenskåpa. Du skriver in på deras hemsida vilken kamin du ska installera, vissa mått på huskonstruktionen för att sedan få hem ett komplett kit att montera. Tydliga instruktioner med!

Målarn har gjort sitt i veckan med!

Bild 1: Gästrummet på första plan har fått sin slätväv och står redo för tak- och väggmålning.

Bild 2: Halltaket på entréplan är färdigt, tillika..

Bild 3: .. halltaket uppe och den övre delen av trapphuset. Kul att se det enhetligt i hallen uppe nu! Trapplängtan är stor, enda vägen upp just nu är den där stegen och ställningen! Sa jag att jag har svindel? Det är hardcoreterapi att bygga tvåplans och ha svindel samtidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s