Gjutning inställd

  På grund av regn* fick vi ställa in den planerade gjutningen av grunderna. Vi gör ett nytt försök nästa vecka.

*Innan betongen är torr på ytan så slår regndropparna sönder ytan så att den blir skrovlig och ojämn. Har ytan bara stelnat tillräckligt (några timmar beroende på vald brinntid på betongen) så kan det få regna som det vill sen 🙂 

2 reaktioner till “Gjutning inställd

    • Admin

      Hej Johan! Det tror jag man kan beställa på de flesta betongstationer, de blandar i accelerator som gör att betongen börjar brinna tidigare. Man kan även blanda i ett ämne och få motsatt effekt, om man vill att det ska brinna långsammare. Allt är ju även lite väderberoende, men med hjälp av ovanstående kan man styra lite iallafall! Hoppas svaret var till hjälp 🙂 / Sigrid

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s